OVER ONS - Sublime

Ga naar de inhoud
Alles
OVER ONS
ONS VERHAAL
ONZE MISSIE MET PERMANENTE ONTHARING : PROFESSIONELE BEHANDELING MET DE BESTE TECHNOLOGIE TEGEN BETAALBARE PRIJZEN.
Toen wij in december 2021 onze beauty-service voor permanente ontharing opstartten, was het meteen duidelijk : onze klanten verdienen een professionele behandeling, met een toestel van de beste Europese (Duitse) fabrikant, dat alle technologieën aan kan (laserdiode, alexandriet en yag) zodat wij voor elk huidtype onmiddellijk de meest geschikte behandeling kunnen geven. Elke klant moet vanaf de officiële startdatum van Sublime in februari 2022, ook kunnen rekenen op een gratis analyse en correcte, uitgebreide en deskundige uitleg over de behandeling en wat het voor u als klant kan betekenen om zich permanent te laten ontharen.
ontvang 15 euro korting op uw eerste aankoopschijf

SCHRIJF IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Abonneer u gratis en vrijblijvend op de SUBLIME-nieuwsbrief. Blijf zo op de hoogte via mail, van onze nieuwste diensten en promoties. Ontvang bovendien een mooie korting op uw eerste aankoopschijf van 100 euro voor permanente ontharing bij ons.
Wij versturen maximaal 6 keer per jaar een nieuwbrief via e-mail en u kan desgewenst ook weer uitschrijven. Uw gegevens worden door ons NOOIT doorgegeven aan derden en worden uitsluitend door ons gebruikt om u de nieuwsbrief te mailen.

februari 2022 : de start
SUBLIME BEZORGT U EEN VOLLEDIG GEPERSONALISEERDE AANPAK - bij ons géén lopende band werk.
Zaakvoerder Yuliya is uw gastvrouw en zij waakt over uw comfort en tevredenheid. Correcte informatie laat u toe de behandelingswijze te kiezen die best bij u past. Voor elke klant en voor elke behandeling wordt voldoende tijd genomen. Het dagelijks leven is meestal reeds stresserend genoeg, dus willen wij dat u bij Sublime in alles een ontspannen gevoel krijgt.
GUN U ZELF HET BESTE. Professioneel en met de beste apparatuur.                                    Uw comfort staat bij ons op en top centraal.
Voor elke behandeling die uitgevoerd wordt, werd opleiding gevolgd, zodat u zich steeds van de beste zorgen verzekerd weet. Onze apparatuur is van Europese topkwaiiteit, want enkel het beste is goed genoeg voor onze klanten, vinden wij;

OOK AAN UW PEDICURE & MANICURE
en MANUELE, KLASSIEKE ONTHARING
WORDT DE UITERSTE ZORG BESTEED.
SUBLIME verzorgt eveneens uw pedicure & manicure in de uiterst comfortabele omstandigheden van onze professionele studio. Ook wie één van de klassieke ontharingstechnieken verkiest, kan bij ons terecht. Waxen of scheren, zijn eveneens behandelingen waarin wij gespecialiseerd zijn.


SCHOONHEIDS-ADVIES.
SUBLIME neemt desgewenst de tijd om te luisteren naar uw vragen over schoonheids-advies, bekijkt dit diepgaand en verstrekt u een schriftelijk antwoord met desgewenst nog extra mondelinge uitleg. Geen excessief tarief, maar betaalbaar. Een service als géén ander, maar wel de service die u verdient.


ONLINE-SHOP.
SUBLIME biedt ook een online-shop waar u schoonheidsproducten van hoge kwaliteit kan aanschaffen. Daarbij gaan wij alleen voor de allerbeste kwaliteit voor u.
beoordeling door onze klanten
gun het beste aan jezelf
CONTACT
Brugseweg 15 - 8900 IEPER

+00 32 475 42 38 88
OPENINGSUREN
Werkdagen            09u00 -  18u30
Zaterdag                 10u00  -  18u30

beveiligd online betalen via het Mollie-platform
CONTACT
Brugseweg 15 - 8900 IEPER
+00 32 475 42 38 88
INFO
Werkdagen            09u00 -  18u30
Zaterdag                 10u00  -  18u30
Zondag                    10u00  -  12u00
Terug naar de inhoud